Trainingsacteur

Trainingsacteur sinds

2017

Expertise

Agressie, De-escalerend handelen, Verward gedrag, Delegeren, Feedback, Slechtnieuwsgesprek, Conflicthantering

Kennis van deze modellen

LSD, Roos van Leary,  ABCD agressie, Frustratie/instrumentele/willekeurige agressie

Branche

Overheid, Advies-, onderzoeks- en communicatiebureaus, Justitie, Politie

Werkveld

Training

Werkvormen

Rollenspel, hoefijzer

Doelgroep

Leidinggevenden, Hoger management, Middenmanagement, Studenten

Geografisch werkgebied

Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland

Talen Nederlands, Engels
Aanbevelingen

- Een acteur die zeer goed kan improviseren, gerichte en duidelijke feedback geeft naar de deelnemers in mijn training. Fijn om mee samen te werken. - Frank Wintraecken (Eigenaar wintraecken agressietrainingen/gedragsdeskundige) 


- Voor het eerst samengewerkt met Frans. Even wennen? Niet nodig! Onbekendheid met de doelgroep? Geen probleem! Niet 100% fit? Wel 125 % inzet! Nog geen volgende datum gepland? Jammer! - Maarten Hoogslag(o.a werkzaam voor psychotrauma) 


-Tijdens een cursus heb ik Frans ervaren als trainingsacteur die, op basis van de beperkte informatie die hij krijgt, de situatie realistisch weet na te spelen en soms bewust uit te vergroten. Zijn feedback weet hij zo te brengen dat je er jezelf in herkent en direct wat mee kan doen in de volgende oefening. - Mark Kuulman (Senior adviseur integrale bedrijfsvoering bij de Koninklijke landmacht) 


- Vandaag voor het eerst met Frans samengewerkt. Dat was een bijzonder fijne ervaring. Frans heeft aan een half woord genoeg en kan zeer goed inspelen op wat een cursist (en de trainer) nodig heeft. Daarnaast heeft hij het vermogen om zich in te leven in de belevingswereld van de ander en kan dit gebruiken om een training zo levensecht mogelijk te maken. Hierdoor is de leeropbrengst bij de cursist groot.
Dank je wel voor een fijne training en hopelijk tot snel -
Martijn Niebeek (Freelance docent veiligheid)

Ik heb Frans ervaren als een acteur die zich snel en goed kan verplaatsen in de doelgroep. Tijdens een Agressie & Geweld training heeft Frans zijn rol goed opgepakt en heeft hij concrete feedback kunnen geven aan de deelnemers.

Door zijn inlevingsvermogen, acteertalent en kennis hebben de deelnemers geen gevoel van ‘rollenspel’ gehad. Dit is niet vanzelfsprekend. -
Jordi van Eijsden (Gedrags- en Communicatietrainer)